منتديات آدم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


موقع آدم يقدم لك العديد من وصفات طبخات و حلويات ومقبلات سهلة و سريعة وكل ما يتعلق بالمظبخ
 
الرئيسيةمطبخ أبو آدمس .و .جفيسبوكبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

 

 نصائح مهمة للطبخ

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Chef Farah
عضوية مميزة بمنتديات آدم
عضوية مميزة بمنتديات آدم
Chef Farah



نصائح مهمة للطبخ Empty
مُساهمةموضوع: نصائح مهمة للطبخ   نصائح مهمة للطبخ Emptyالإثنين مارس 18, 2024 1:31 am

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته









نصائح مهمة للطبخ















نصائح مهمة للطبخ 170678171881322















نصائح مهمة للطبخ 1f44cعايزة تقطعي اللحمة او بانيه او كبدة شرائح رقيقة جمديها قليلاً اولاً









نصائح مهمة للطبخ 1f44cضعي معلقة خل في اي عجينة لتصبح بيضاء وطرية وهاشة









نصائح مهمة للطبخ 1f44c وانتي بتقلي السمك عشان مايبقاش فيه ريحة ضعي قليل من الفانليا والزيت بارد وبعدين سخنى واقلي









نصائح مهمة للطبخ 1f44c فصوص الحبهان اكسريها قبل ما تضيفيها للاكل









نصائح مهمة للطبخ 1f44cلما تيجى تقلى الاكل وحبيتى تزودى زيت سخنيه الاول والا الاكل هيشربه كله









نصائح مهمة للطبخ 1f44cذرة بيكينج بودر على الملوخيه والباميه وهى بتستوى واى خضار بتخليها تحتفظ بلونها الاخضر









نصائح مهمة للطبخ 1f44cمعلقة صغيره سكر على الصلصه المسبكه مش هتعملك حموضه وتخليها احلى









نصائح مهمة للطبخ 1f44cنضفي الكرشه والممبار بالسفن اب والبيكربوناتو وملح الليمون هتنضف معاكي بسهوله









نصائح مهمة للطبخ 1f44cقبل ما تقورى البتنجان ادعكى ايدك بليمونه علشان متسودش









نصائح مهمة للطبخ 1f44cقبل ما تقشرى الكوسه ادهنى ايدك زيت علشان الصمغ هيبهدل ايدك









نصائح مهمة للطبخ 1f44cبعد ما تخلصى خلطه المحشى وقبل الحشو ضيفى عليها معلقتين زيت









هتخليه يلمع ويبقى جميل وبدل ما تضيفى شطه حمرا قطعى فلفل حامى وحطيه بين المحشى









نصائح مهمة للطبخ 1f44cلما تيجى تعملى لحوم ضيفى عليها نص معلقه صغيره سكر بتخليها تستوى كويس وطعمها احلى









نصائح مهمة للطبخ 1f44cضيفى على الرز دايما ميه مغليه مش بارده علشان ميعجنش









نصائح مهمة للطبخ 1f44cالخضار المجمد حركى الكيس في السوبر ماركت الاول (رجيه) لو كتله واحده يبقى ده اتفك واتجمد تاني









اتمنى الفائدة للجميع









تحياتي / منتديات آدم 

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملأك الحب
عضو بمنتديات آدم
عضو بمنتديات آدم
ملأك الحب



نصائح مهمة للطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: نصائح مهمة للطبخ   نصائح مهمة للطبخ Emptyالإثنين مارس 18, 2024 8:33 pm

شكرا على الوصفه شيف 
في انتظار جديدك
تحياتي

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملأك الحب
عضو بمنتديات آدم
عضو بمنتديات آدم
ملأك الحب



نصائح مهمة للطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: نصائح مهمة للطبخ   نصائح مهمة للطبخ Emptyالإثنين مارس 18, 2024 8:35 pm

يرجى من الادارة تثبيت الموضوع 
لانه يحتوي على معلومات مهمة ومفيدة للمطبخ 

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
نصائح مهمة للطبخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات آدم :: مطبخ آدم :: قسم الطعام العربي-
انتقل الى: